do 13 februari 2020

Wat inspireert onze voorgangers: ds. Lafeber

Locatie:
 Ontmoetingskerk te Gorrdeijk
Tijdstip:
Prijs:
 3 euro

De ontdekking van de hemel. Een avond over muziek, film en Nederlandse literatuur. Hoe die je aan het denken kunnen zetten en kunnen inspireren. Zeker, je moet er ontvankelijk voor zijn, en niet iedereen zal dat misschien zijn, maar als dat wel zo is: luister, kijk of lees en jouw eigen inzichten worden bevraagd en misschien zelfs weersproken, je wordt aan het denken gezet, maar ook: je kunt zo geraakt worden door wat je hoort, leest of ziet dat het je houvast geeft en weer op weg zet.

Ds. Ron Lafeber werd geboren in Hoogvliet (Rotterdam), was predikant in achtereenvolgens Emmer-Compascuum, Appelscha, Wissenkerke-Geersdijk, Surhuisterveen en Appingedam. Sinds 2017 is hij werkzaam in Gorredijk.

Datum: Donderdag 13 februari 2020

Plaats: Ontmoetingskerk, Schansbrug 3, 8401 RX Gorredijk

Leiding: Ds. R. Lafeber

Bijdrage: € 3,--